خاطره ایکه میخواهم تشریح کنم به نقل از مدیریست که بعد از سالها مدیریت، برکنار شده بود. ایشان می گفت در حال نقل و انتقال میز اداری و وسایل از اتاق قبل از پست قبلی به جای جدید بودم. صورتجلسه ای را برای امضای من از کارهای قبلی آوردند، هنوز مستقر نشده بودم ،گفتم بماند میخوانم امضا میزنم و می آورم. صورتجلسه را خواندم و مشاهده نمودم که برخی مطالبی که نوشته بودند،در جلسه مطرح نشده بود.چون دیر شده بود، فردا صورتجلسه را بردم سراغ مدیر مربوطه و گفتم این دو مورد در جلسه مطرح نشده، ایشان گفتند اتفاقا الان باتفاق رییس اداره و . به یک دستگاه نظارتی مراجعه نموده ایم بابت این موضوع، اتفاقا ذیحساب هم حضور داشت گفتم پس مواظب باشید گیر دستگاه نظارتی مذکور نیفتیم. گفت بماند خودم با مدیر صحبت می کنم که این بند را از صورتجلسه حذف کنیم. چند روز بعد صورتجلسه بدون امضای من اعلام شد. سه چهار روز بعد دفتر مدیر زنگ زد گفت تشریف بیاورید جلسه . حاضر شدم و رفتم جلسه. از در که وارد شدم همانند یک قاتل و جانی به من نگاه می کردند. چشمهای قرمز و خونی جواب سلامم را هم بسختی بعضیشان با تکان دادن کله جواب دادند. رییس جلسه گفت چرا صورتجلسه را امضا نزدید؟ لازم به توضیح است موضوع صورتجلسه در ارتباط با وضعیت استخدامی دو نفر از اعضای مورد وثوق و همباند رییس بود که در جلسه حضور داشتند. دلایل را توضیح دادم و گفتم قرار براین بوده موضوعاتی که در جلسه مطرح نشده در صورتجلسه ننویسیم. ودرضمن قراربوده صورتجلسه اصلاح شود که نشده است. با زبان بی زبانی عذر خواهی کردند و برای آن دو نفر نیز رفع سوئ تفاهم شد. چون فکر خام کرده بودندکه من گزارش تخلف را به دستگاه نظارتی داده بودم در حالیکه قبل از اینکه اصلا جلسه ای گذاشته شود تخلفشان به بیرون گزارش شده بود. و از طرفی من برای تثبیت استخدامی نه تنها این دو نفر بلکه برای خیلی از کارمندان پیگیری زیادی کرده بودم. بعد به دفتر رییس رفتم و گفتم چرا منو در جلسه بعنوان بازخواست خواستید اگر بحثی داشتید شخصی منو به دفتر تان می خواستید یکبار دیگر عذر خواهی کرد و گفت خوب شد در جلسه آمدی و صحبت کردی چون خیلی تهمتها بر علیه شما قبل از حضورتان در جلسه مطرح شد. البته من موضوع را بخدا واگذار کردم چون بعدا هم از این موارد به من تهمت زدند که خوشبختانه یکی پس از دیگری مشخص میشد که تهمت است ولی برای عذر خواهی رویشان نمیشد حضوری بیایند. عواقب تهمت زنندگان را در احادیث و فرمایشات بزرگان دین زیاد شنیده ایم ولی درس نمیگیریم چون کسی نمی آید بگوید چون من تهمت زدم این مکافات دنیایی نصیبم شد و اصلا شاید متوجه هم نشود. خود میداند ولی بر زبان نمی آورد چون رسوا می شود. تازه این موضوع مختصر دنیایی است،آخرتیش قطعا خواهد ماند. پس بیایید تا موضوعی را کاملا بررسی نکردیم و مستندات و دلایل محکم عینی نداشته باشیم به کسی تهمت نزنیم و قبل از تهمت زدن با شخص مورد نظر صحبت کنیم شاید سوئ تفاهمی بیش نباشد. اگر هم اتفاق افتاده بود، شاید شجاعت داشت و عذر خواهی کرد که باید ببخشیمش واگر هم واقعیت نداشت ما باید عذر خواهی کنیم و حلالواری بطلبیم. ایام محرم و صفر است بیایید با خودمان خلوت کنیم و یک تسویه حساب شخصی با خودمان داشته باشیم و توبه کنیم تا خودمان و جامعه امان اصلاح شوند. پس مواظب حرف و نیات و عمل خودمان باشیم چون دست خالی متولد شده ایم و دست خالی هم خواهیم رفت. پستها، مقامها، مال و دارایی و. بدردآخرتمان نخواهد خورد.
آیا AQ از ضریب هوشی مهمتر است؟
بهترین دارایی های فریبا نادری بازیگر نقش پری سیما در سریال ستایش
جلسه ,صورتجلسه ,چون ,هم ,تهمت ,خواهی ,در جلسه ,جلسه مطرح ,عذر خواهی ,قبل از ,دستگاه نظارتی

درباره این سایت